Bemutatkozás


2006. február 6-án nyitottuk ki a Széchenyi étterem ajtaját először. Akkor még negyed ekkora hellyel, de hatalmas és mindmáig töretlen lelkesedéssel vártuk első vendégeinket a belváros szívében.

Széchenyi Étterem
Széchenyi étterem

Később bővítettük a vendégteret és a konyhát is, így mára éttermünk már 200 férőhellyel büszkélkedhet, ami 4 külön szeparálható teremre osztható, melyek mindegyike klimatizált, igényesen kialakított, szépen berendezett helyiség.

Családi vállalkozásként jöttünk létre, és az étterem a mai napig a második otthonunk. Kis létszámú munkaközösséggel dolgozunk, családias légkörben.

A tulajdonosok, a szakácsok, a konyhai dolgozók, a felszolgálók mind azért dolgoznak, hogy minden alkalommal friss, tökéletes ízvilágú, látványosan tálalt étel kerülhessen a lehető legudvariasabb kiszolgálás mellett az Ön asztalára.

Családi, baráti és céges rendezvények lebonyolítását vállaljuk 120 főig. A rendezvényeinkre élőzenét biztosítunk.

– Állófogadások
– Svédasztal
– Hideg- és meleg étkezések
– Kitelepülések

Esküvők


A Széchenyi étterem a belváros szívében, frekventált helyen áll vendégei szolgálatában. A házasságkötő teremtől mindössze 5 perces sétával megközelíthető.

Éttermünk befogadó képessége 200 fő a galériával együtt, amit 6 külön szeparálható teremre tudunk osztani, 4 különteremre és 2 kisteremre, melyek kisebb, 20 fős rendezvények esetén a legalkalmasabbak. Egy légtérben állófogadás, konferencia esetén kb. 120 főt tudunk vállalni, esküvő esetén pedig 80 fős vacsoraasztalt, táncteret és gyermekek részére animációs különtermet, illetve szeparált helyen az ifjú párnak átöltözési lehetőséget tudunk biztosítani.

Éttermünk minden egyes helyisége légkondicionált, májustól szeptemberig egy 50 fős terasszal bővül. A hagyományos magyaros tálas lakodalmaktól egészen a 21. századi modern tányérszervizes menüsorig állunk kedves vendégeink rendelkezésére.

Az elmúlt évek tapasztalataink alapján kapcsolatban állunk több dekorációssal, zenésszel, cukrásszal, vőféllyel, így segítséget tudunk nyújtani az álomesküvője megszervezéséhez.

Széchenyi Étterem
Széchenyi étterem

Önkiszolgáló ebéd


Hétfőtől péntekig 11-15 óráig éttermünkben önkiszolgáló jelleggel is ebédelhet. Naponta változó kínálatunkban 3 féle leves, főzelékek, pörköltek, frissensültek, készételek, saláták, desszertek közül válogathat. Csak a kiszolgálás sebessége gyorséttermi, hiszen nálunk házias jellegű, kiadós, finom ételt fogyaszthat az ebédszünetben kedvező áron.

Naponta 150 ember nem tévedhet!

Önkiszolgáló éttermünkben minden hónapban egy tematikus nappal kedveskedünk vendégeinknek, ami minden alkalommal nagy sikernek örvend. Ilyenkor egy adott nemzet konyhája vagy valamilyen téma, ünnep köré szervezzük a napi menüt, és speciális desszertet vagy italt adunk ajándékba az ebéd mellé. Ilyenek voltak tavaly a karibi nap, a cigány konyha remekei, régi magyar paraszti étkek, reneszánsz lakoma vagy a nőnapi „édes élet”.

Széchenyi Étterem
Széchenyi étterem

Á la carte


A hét minden napján 11-22 óráig van lehetőség á la carte étkezésre. Változatosan összeállított étlapunkon több mint 100 fogás közül válogathat.

Igyekszünk eleget tenni a névnek, amit az étterem visel, és a „legnagyobb magyarhoz” méltón az étlapunkon hagyományos magyar ételek szerepelnek modern felfogásban, a 21. századi elvárásoknak megfelelően átdolgozva.

A tökéletesre törekszünk, igyekszünk csúcsgasztronómiai élményt nyújtani. A vendéglátás számunkra életforma és hivatás, amit csak szívvel-lélekkel, hittel és odaadással lehet végezni.

A Széchenyi étteremben csak friss és kiváló alapanyagokat használunk, és speciális konyhatechnológiai eljárásokat alkalmazunk (confitált húsok, sous-vide-olt halak, mousse-ok, espumák).

„A vendéglátásban nincsenek elvek, csak egyetlenegy: akit kiszolgálunk, az meg legyen elégedve.”

Büszkék vagyunk arra, amit eddig sikerült elérnünk, és továbbra is azon leszünk, hogy minden vendégünk elégedetten lépjen ki az ajtón, mosolyogva térjen vissza, és bátran ajánljon minket másoknak is.

„Mert mi tudjuk, hogy csak a jóllakott ember a boldog ember.”

Széchenyi Étterem
Széchenyi étterem

címunk:

Széchenyi Étterem
4400 Nyíregyháza
Széchenyi u. 1

Nyitvatartás:

Hétfő - Vasárnap: 0700 - 2200

Kapcsolat: